Orthopedagoog NVO en sinds 2022 werkzaam bij PIT

Samen kijken waar jouw krachten liggen, zodat je kan opgroeien tot wie je werkelijk bent, dat is waar ik me voor inzet!  
In mijn werk richt ik me op jonge kinderen en hun ouders. Het leven zit vol leuke, maar soms ook minder leuke ervaringen. Hobbels in het leven kunnen niet altijd worden voorkomen, dus daarom kijk ik graag samen met ouders en kind wat de mogelijkheden zijn om met deze hobbels om te gaan. Ik vind het belangrijk dat er ruimte wordt gemaakt voor alles wat er speelt en samen te onderzoeken waar krachten liggen. Het verschilt wat hiervoor nodig is en dit zullen we met elkaar gaan onderzoeken. Het uiteindelijke doel is dat jullie vol vertrouwen de toekomst tegemoet treden, op een wijze die bij jullie past.

Lees verder bij werkwijze