Na een heftige periode in mijn leven, kwam ik via de huisarts terecht bij pit psychologen. Na telefonisch contact met Miranda de Kreij, waarbij ik gelijk een goed gevoel had, een eerste afspraak gemaakt. Samen vele goede gesprekken en goed advies gehad. Zeer lieve en rustige vrouw waarbij ik alles op tafel durfde te leggen!! Ik kan haar iedereen aanbevelen; ze heeft veel voor me betekend.

¨Miranda is een prettig persoon, die bij de eerste ontmoeting zich zakelijk opstelt, waar je even van schrikt (niet negatief bedoeld), omdat je ” labiel” start. Na een korte tijd komt de vertrouwensbasis, waardoor je je opengaat stellen. Ze is heel duidelijk en legt goed uit. Ze laat je zien, dat het leven in elkaar zit met ups en downs met de daarbij behorende emoties , die je mag toelaten etc. Ze laat dat ook van zichzelf zien. Ze leert je op een prettige manier zien hoe je moet omgaan met gevoel en verstand. Miranda verstaat de kunst om je een waardevol mens te laten worden. Voor mij is Miranda de perfecte psycholoog, die mij altijd in mijn waarde heeft gelaten, die me niks aangepraat heeft, die mij niet als een “zacht eitje” heeft behandeld, die me weer zin heeft gegeven in het leven… De afscheid-knuffel was goed…..¨

“Hartelijk dank voor de vele wijze lessen! Ik kan er weer even tegen aan en hoop dat we elkaar nog eens treffen”

“Na een tijd last van psychische problemen gehad te hebben, heb ik handvatten gekregen om de symptomen te bestrijden en de bereidheid te vinden om de oorzaak te accepteren. Hier ben ik erg dankbaar voor, ik kan namelijk weer meedraaien in de maatschappij. ”